Berättelser ur: The Camels Are Coming (1941)

Berättelser ur: Biggles and the Pirate Tresure (1954) & Comerades in Armes (1947)      

 Berättelser ur: Comerades in Arms (1947) & Biggles Chinese Puzzle (1959)   

Pocket Nr: 47

Under flygtur i sin Camel får Biggles en brevduva mitt i ansiktet. Kring duvans ben sitter en liten hylsa som innehåller ett ett brev med en hemlig kod! Så börjar den spännande berättelsen om hur Biggles lyckas rädda en engelsk spion från en säker död..

 

 Pocket Nr: 48

Biggles får i uppdrag att försöka ta reda på hur några mycket dyrbara diamanter kunnat hamna hos en pantlånare. Diamanterna måste ha smugglats in i England men hur? Biggles söker lösningen - och finner den i Afrika!

 

Pocket Nr: 59

En poliskonstapel har spårlöst försvunnit i en liten by.
Biggles flyger dit för rutinundersökningar -
och gör det ena sensationella avslöjandet efter det andra!
En grav, en spade och en predikstol får avgörande
betydelse för gåtans lösning

 

 
Berättelser ur: Comerades in Arms (1947) & Biggles Chinese Puzzle (1959)

Berättelser ur: Biggles presses on (1958)

     Berättelser ur: Biggles presses on (1958) & Biggles of the Interpol (1957)
Pocket Nr: 60

Biggles den berömda flygande polisen, får ett nytt spännande uppdrag. men det är ett farligt jobb han åtar sig, och han måste flyga om natten, med släckta ljus. Hans motståndare är gamla erfarna rävar, som inte skyr några medel...

 

Pocket Nr: 77

En Boeing B-17 flyger omkring på natten utan varningslampor och skrämmer slag på trafikpiloterna. För all vet ju att att just det planet störtade under kriget med hela sin besättning. Biggles, den kände flygande polisen, får i uppdrag att at ge sig ut på jakt efter spökplanet.

Pocket Nr: 79

Mystiska och okända flygplan hart observerats vid Elfenbenskusten. Varifrån kommer de och vad har de för ärende? Finns det ett hemligt flygfält inne i djungeln? natruligtvis blir det Biggles som får uppdraget att undersöka saken. Och han ger sig ut på flygspaningar som leder honom till Afrikas mörkaste och farligaste trakter!

     
Berättelser ur :Biggles flies to work (1963) Berättelser ur: Biggles flies to work (1963) & Biggles of 266 (1956) Berättelser ur: Biggles of 266 (1956)
Pocket Nr: 167 Pocket Nr: 173 Pocket Nr: 188
   

| Fler ungdomspocket |